top of page

Kompression

Kompression är vanligtvis en ärm eller benstrumpa som upprätthåller cirkulationen där det finns ett lymfödem/svullnad. Kompressionsbehandling med kompressionsstrumpa används för att hjälpa kroppen att föra tillbaka vätska från svullen kroppsdel när inte kroppen själv klarar av det.

 

Kompressionen måste sitta helt rätt, annars kan lymfflödet försämras ytterligare. Det är därför viktigt att all kompression individanpassas. Det finns olika hårdhetsgrader för olika typer av ödem, så kallade kompressionsklasser.

En kompressionsstrumpa har alltid ett graderat tryck.

 

Jag erbjuder endast utprovning av standard produkter, ej måttbeställda produkter.

 

Solidea

Strumpor, strumpbyxor och produkter med graderad kompression som förenar välbefinnande, elegans och bekvämlighet.
Produkterna Solidea passar för alla kroppsbyggnader, är 100 % made in Italy,
tillverkade med de modernaste teknologierna och med material av högsta kvalitet och med respekt för miljön.

Silver wave

VÄVNADSSTRUKTUR MED PATENTERAD TREDIMENSIONELLT VÅGMÖNSTER Denna patenterade och högteknologiska vävnad med speciellt vågmönster utvecklar en effektiv mikromassage av huden genom naturliga kroppsrörelser. Detta stimulerar cirkulationen i hudens kapillärer som försämrats av cellulit, vilket hindrar bensvullnad (ödem) och hjälper till att avlägsna överskottsvätska. SILVER WAVE-byxor är grundvalen för särskild behandling vid bekämpning av cellulit och vätskeansamling. Effektiviteten och resultaten ökar när de bärs under fysisk träning. SILVER WAVE –serien finns i varierande längder för att möta behoven för alla kvinnors ben. Kliniska tester har visat verkan av att bära SILVER WAVE-byxor och bekräftar snabba resultat i uttryck som vävnadskaraktär och ”apelsinhuds”-effekt.

Silver wave long

Bekväma och eleganta hellånga byxor, sköna att bära och utformade för användning hela dagen, med särdraget att effektivt behandla cellulit. De innehåller en särskild och patenterad tredimensionell vävnad i vågmönster som ger en försiktig, behaglig och effektiv mikromassage av huden, vilken ger underkroppen en mer markerad och formad figur. Idealisk för fysisk träning inomhus och utomhus. När klädesplagget bärs under träning vinner du fördelarna av träning för vackrare ben. Detta klädesplagg tillverkas av bakteriostatisk tråd med silverjoner, för att upprätthålla den biologiska balansen hos huden och hjälpa till att minska bakteriespridning på denna och därmed hindra obehaglig lukt. Platta sömmar och hygienisk bomullskil.


     BeHå

 

  • Silver Wave SKIN är lättburen och omfamnar bysten behagligt tack vare sin höga omslutande utformning, vilken även bidrar till bättre hållning.

  • Utan hårda sömmar, byglar och irriternde hakar har nu denna mikromasserande bh- topp med kompression blivit en favorit bland många kvinnor

  • Den mikromasserande vävnaden i kuporna är mycket elastiska och anpassar sig efter varje bröstform och -volym. 

 

  • Denna bh-topp är garanterat lymfvänlig 

bottom of page